Український математик Віталій Скоробогатько та його бібліотека - Шевчук, Володимир (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2022)
Розглянуто історію і склад власної бібліотеки відомого українського вченого-математика, доктора фізико-математичних наук, професора, заслуженого діяча науки України Віталія Скоробогатька (1927–1996). Приділено увагу особливостям книжкової колекції відповідно до фаху власника та деяких меморіальних речей львівського вченого.