ДІЯЛЬНІСТЬ СОЮЗУ УКРАЇНОК КАНАДИ 20–30-х років ХХ ст. КРІЗЬ ПРИЗМУ ПУБЛІКАЦІЙ У ТОГОЧАСНИХ КАЛЕНДАРЯХ І АЛЬМАНАХАХ - Кужель, Любов (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2021)
Проаналізовано діяльність членкинь Союзу українок Канади у міжвоєнний період, охарактеризовано їхню участь у ліберальному русі.