ПЕРЕМІЩЕННЯ ЗБІРОК МУЗЕЮ імені КНЯЗІВ ЛЮБОМИРСЬКИХ У 1940 році - Дзюбан, Роман (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2021)
Здійснено огляд нещодавно виявленої в архіві ЛННБ України ім. В. Стефаника справи, в якій зберігаються акти передач і переліки колекцій із розформованого Музею імені князів Любомирських до львівських музейних установ у 1940 році.