Науковий каталог книгозбірні «Студіону» як «візантійської» бібліотеки: засади та особливості створення - Кривенко, Маргарита (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2020)
Розглянуто принципи та джерела відбору матеріалів до Каталогу; розкрито його структурне та змістове наповнення; увагу звернено на специфіку опрацювання та бібліографування грецьких друків; подано зразок багаторівневого наукового та бібліографічного опису одного з них.