Бібліографічні посібники 1930-х рр. в репертуарі західноукраїнської та української еміґраційної книги: жанрово-тематичний діапазон, особливості методики укладання - Рибчинська, Наталія (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2019)
Здійснено огляд бібліографічних посібників 1930-х рр., що вийшли в Галичині та в еміграції. Розкрито особливості методики укладання науково-допоміжних і рекомендаційних бібліографічних покажчиків, окреслено специфіку видавничо-книготорговельних каталогів.