Краєзнавча продукція українських видавництв Галичини в 1930-х рр.: репертуар, видавничі серії, фактологічне наповнення - Мовна, Маріанна (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2019)
Зібрано, систематизовано та проаналізовано сегмент краєзнавчої продукції українських видавництв Галичини 1930-х рр. Охарактеризовано репертуар, видавничі серії, фактологічне наповнення, а також внесок у розвиток як українського краєзнавства, так і у справу пізнання народом своєї локальної історії.