Нотні видання в Галичині ХІХ — поч. ХХ ст.: розповсюдження, реклама, ціноутворення - Осадця, Ольга (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2019)
Розглянуто основні форми і методи розповсюдження нотних видань у Галичині в ХІХ — на початку ХХ ст., особливості реклами, ціноутворення та тиражу. В процесі побутування нотних видань у суспільстві попит на відповідну нотну продукцію є одним із визначальних чинників у формуванні нотного видавничого репертуару, його складу і характеру