Фалеристичні пам’ятки 1919–1939 рр. (із фон- ду Інституту досліджень бібліотечних мис- тецьких ресурсів Львівської національної науко- вої бібліотеки України імені В. Стефаника) - Голій, Роман (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2019)
Здійснено огляд основних тематичних груп фалеристичних пам’яток 1919–1939-х рр., зокрема описано українські та іноземні відзнаки, а також відзнаки міжнародних професійних з’їздів.