Франц Ксавер Моцарт — Антон Лянґе (Біографічна довідка) - Стець, Світлана (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2018)
Систематизовано біографічні дані двох визначних діячів культури Львова першої половини ХІХ ст. — композитора Франца Ксавера Моцарта і театрального художника Антона Лянґе. Визначено їх родинні зв’язки. На основі документальних і літературних джерел уточнено дату народження А. Лянґе, час його прибуття до Львова та роботу театральним художником.