Збірка світлин фотохудожника Яна Булгака (із фондів Інституту досліджень бібліотечних мистецьких ресурсів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника) - Романюк, Світлана (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2018)
Здійснено жанрово-тематичний аналіз збірки світлин відомого майстра художньої фотографії Яна Булгака, присвяченої Вільнюсу та околицям, а також іншим населеним пунктам Литви та Білорусі.