Колекція нот Інституту церковної музики у Львові (із фондів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника) - Косаняк, Наталія (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2018)
Здійснено реконструкцію й опрацювання нотної колекції бібліотеки Інституту церковної музики, подано нотографічний перелік рукописів з метою введення їх до наукового обігу.