Відлуння визвольних змагань у західноукраїнських та українських еміграційних виданнях першої половини 1930-х рр.: документи і спогади учасників - Морозова, Інна (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2017)
Проаналізовано західноукраїнські та українські еміграційні видання початку 1930-х рр., що містять матеріали про Визвольні змагання 1917– 1921 рр., зокрема спогади українських військово-політичних діячів, старшин Української галицької армії та армії Української Народної Республіки, документи часів Української революції.