Календарі Івана Тиктора 1930-х рр. у контексті тогочасних суспільно-політичних подій - Кужель, Любов (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2017)
Досліджено календарі, які видав Іван Тиктор у 30-х рр. ХХ ст. в Галичині. Проаналізовано особливості відображення у календарях важливих суспільних подій у міжвоєнній Європі, політичної атмосфери в Галичині і на Волині, визначено основні функції цих видань.