Журнал «Наша культура» (Вінніпег, листопад 1951 р. — жовтень 1953 р.): формування національної свідомості та духовності українців поза межами України - Прокопенко, Наталія (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2017)
Проаналізовано публікації та визначено ідейно-політичну спрямованість журналу «Наша культура» (Вінніпег, 1951–1953). Розглянуто, як упродовж дворічного існування змінювалась структура і тематика публікацій журналу. Висвітлено вплив головного редактора часопису Івана Огієнка на формування національної свідомості та духовності українців у діаспорі.