Багатовекторний підхід до реставрації стародруків (на прикладі Біблії Леополіти 1575 р. з фонду Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника) - Пігель, Ірина; Розумна, Марія (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2017)
Висвітлено бінарний підхід до реставрації стародрукованих видань, який передбачає мінімальні втручання у структуру раритетів з максимальним збереженням усіх складових кодексів.