Дослідницькі розвідки під час реставрації географічного атласу Стародавнього світу з фонду Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника - Дзендзелюк, Леся; Льода, Любов (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2017)
Атрибутовано географічний атлас, виданий у Відні в друкарні Транквілло Молло. Розглянуто характерні особливості пам’ятки, здійснено порівняльний аналіз з іншими примірниками видання.