Роль Ауреліо Пальмієрі у формуванні бібліотеки Андрея Шептицького (на основі його листування до Митрополита 1907–1914 рр. - Кривенко, Маргарита (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2017)
На основі виявлених нами листів о. Ауреліо Пальмієрі до Митрополита Андрея Шептицького, а також публікації італійського дослідника Джузеппе Кроче, яка доповнює документальну цілість кореспонденції 1907–1914 рр., висвітлено важливі аспекти діяльності католицького богослова-орієнталіста в період найбільш інтенсивних стосунків з галицьким Владикою; визначено його участь і внесок у формування бібліотеки Андрея Шептицького у контексті національної історикокультурної спадщини.