Матеріали українського визвольного руху (1930–1950-ті рр.) в архіві Омеляна і Тетяни Fнтоновичів у відділі рукописів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника) - Сеник, Ярослав (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2017)
Представлено короткий огляд матеріалів про український визвольний рух 1930–1950-х рр. з архіву О. і Т. Антоновичів. Описано оригінальні (частково в фотокопіях) інструктивні, інформаційні і пропагандистські документи, звіти районних провідників про соціально-політичну ситуацію, листівки, тематичні поштові картки, фотоматеріали, пресу, друковані матеріали з підпілля, теоретичні праці діячів ОУН і УПА. Подано також тогочасну довідкову і публіцистичну літературу про український повстанський рух.