Групові фотографії українських громадсько-політичних і культурних діячів Галичини кінця ХІХ — першої половини ХХ ст. з колишнього музею НТШ у Львові у фондах Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника - Ільницька, Алла (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2017)
На основі фотоматеріалів з фонду Інституту досліджень бібліотечних мистецьких ресурсів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, зокрема групових фотографій, відтворено діяльність видатних українських громадсько-політичних і культурних діячів, які були викладачами і/або учнями навчальних закладів Галичини кінця ХІХ — першої половини ХХ ст. В науковий обіг введено маловідомий джерелознавчий матеріал.