Афіші українських драматичних колективів кінця ХІХ — першої половини ХХ ст. у фондах Інституту досліджень бібліотечних мистецьких ресурсів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника - Романюк, Світлана (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2017)
Проаналізовано театральні афіші українських драматичних колективів, зосереджено увагу на інформаційному наповненні та їхньому поліграфічному оформленні.