Поняття, види, класифікації плагіату - Рижко, Олена (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2016)
Про роль мас-медіа в процесі розуміння й осмислення проблеми плагіату науковцями і соціумом. Сформульовано визначення й класифікацію видів плагіату, прийняті в українській та зарубіжній практиці, поняття «самоплагіату», а також ті види, які не ввійшли до традиційної класифікації, наприклад кіберплагіат як загальне використання інтернеттехнологій і як тайпсквотинг.