Карти й атласи амстердамського видавництва Гондтів-Янссонів (XVII ст.) у фонді кабінету картографії Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника - Падюка, Неоніла (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2016)
Досліджено картографічну спадщину амстердамського картографічного видавництва XVII ст. Гондтів-Янссонів, що зберігається у фонді кабінету картографії Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника. Проаналізовано картографічні документи за територіальним охопленням і збірками зберігання. Виявлено карти із зображенням українських земель, укладено науковий опис восьми з них.