«Вічно читаємо про війну з усіх боків». З листів Івана Боберського до Олександра Тисовського - Сова, Андрій (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2016)
Опубліковано три листи Івана Боберського до Олександра Тисовського, що розкривають як життєвий шлях цих двох видатних українських діячів, так і події української історії початку ХХ ст.