Архів Ольги Олександри Дучимінської у фондах Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника - Кольбух, Марія (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2016)
Подано огляд особового фонду письменниці, перекладача, літературного критика, публіциста, етнографа, педагога, громадського діяча Ольги Олександри Дучимінської, основу якого становлять рукописи прозових та поетичних творів, листування, фотодокументи, доповнені біографічними матеріалами, документами до історії архіву Ольги Дучимінської та колекційними матеріалами.