Архів українського етнографа Савини Сидорович у фондах відділу рукописів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника - Сус, Ірина (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2016)
Здійснено огляд матеріалів особового архіву українського етнографа С. Сидорович 1920–1960-х рр., який зберігається у відділі рукописів ЛННБ України ім. В. Стефаника.