Українська нотовидавнича справа в Західній Україні XIX — першої третини XX ст.: етапи розвитку - Осадця, Ольга (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2016)
Виокремлено й охарактеризовано основні етапи розвитку української нотовидавничої діяльності у Галичині в ХІХ — першій третині ХХ ст., враховано особливості періодизації загальноісторичного, загальнокультурного і музично-історичного процесів в Україні.