Музичний репертуар львівського театру: особливості висвітлення у міській пресі другої половини ХІХ — початку ХХ ст. - Косаняк, Наталія (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2016)
Увагу зосереджено на рецепції музичного репертуару львівського театру засобами місцевої журналістики другої половини ХІХ — початку ХХ ст.; описано чинники, які сприяли формуванню його музичного репертуару.