Фалеристичні пам’ятки другої половини ХХ ст. (із фондів Інституту досліджень бібліотечних мистецьких ресурсів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника - Голій, Роман (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2016)
Подано загальну характеристику фалеристичних пам’яток другої половини ХХ ст., які зберігаються у Львівській національній науковій бібліотеці України імені В. Стефаника. Висвітлено процес комплектування збірки та здійснено огляд основних тематичних груп.