Цінне видання з української краєзнавчої бібліографії - Когут, Софія (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2016)
Мовна М. Путівники Львовом (друга половина XIX — початок XXI століття) : іст.-бібліогр. дослідж. / НАН України, ЛННБ України ім. В. Стефаника. — Львів, 2013. — 604 с.