Митрополит Андрей Шептицький і медицина: задуми, проекти та їх реалізація - Надрага, Марта; Васільєва, Світлана (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2015)
Розкрито основні напрями меценатської діяльності Митрополита Андрея Шептицького. Окремо розглянуто коротку історію створення «Народної лічниці» та основні віхи її становлення. Подано характеристику бібліографічного покажчика «Медики і медицина в житті та діяльності Митрополита Андрея Шептицького».