Видавнича промоція на сторінках книгознавчої періодики Галичини 20–30-х років ХХ ст. - Жеваженко, Ірина (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2019)
Розглянуто теоретичні засади промоції як складової видавничого маркетингу, проаналізовано праці вітчизняних і зарубіжних дослідників, присвячених процесам промоції. Висвітлено основні засоби видавничої промоції та з’ясовано її місце і роль у розповсюдженні українського друкованого слова на сторінках галицької книгознавчої періодики 20–30-х років ХХ ст. («Книжка», «Бібліотечний порадник», «Українська книга»).