Нас об’єднала Ірина Вільде: (спільна праця над укладанням біобібліографічного покажчика письменниці) - Мовна, Маріанна (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2015)
Про окремі моменти життя українського літературознавця та бібліографа М. Вальо, зокрема, про спільну з автором працю над біобібліографічним покажчиком «Ірина Вільде», структуру якого охарактеризовано у пропонованій публікації. Про людські якості багатогранної постаті відомої дослідниці.