Вона вказала до науки шлях: про співпрацю з бібліографом і бібліотекознавцем Марією Андріївною Вальо - Кривенко, Маргарита (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2015)
Висвітлено багаторічні дружні взаємини та творчу співпрацю з Марією Вальо в ділянці бібліографії та бібліотекознавства.