Українські еміграційні та західноукраїнські видання 1920-х років: спогади, документи, матеріали - Морозова, Інна (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2015)
Проаналізовано праці українських дослідників і бібліографів мемуаристики у 1920-х рр. Розглянуто спогади безпосередніх учасників національно-визвольних змагань, а також окремі збірники документів і матеріалів, що вийшли друком у Берліні, Відні, Празі та Львові у 1920-х рр.