Українські і польські культурно-освітні товариства в Галичині до 1939 року: оцінка їх діяльності в тогочасній пресі - Кульчицька, Тетяна (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2015)
Розглянуто діяльність культурно-освітніх товариств Галичини до 1939 р. та висвітлення її в тогочасних українських і польських виданнях. Акцентовано увагу на діяльності «Просвіти» та «Towarzystwa Szkoły Ludowej».