Рерайт (рерайтинг) як вид - Рижко, Олена (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2015)
Здійснено спробу розглянути явище рерайту в контексті експансії плагіату в сучасних інформаційних потоках та проаналізувати його суть як якісно нову форму текстопродукування з одного боку, і як вид плагіату — з іншого. Здійснена спроба класифікації рерайтингу як різновиду плагіату.