Поповнення фондів бібліотеки Наукового товариства імені Шевченка у Львові дарами діячів із Наддніпрянської України - Кусий, Леся (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2015)
Висвітлено участь українських діячів з Великої України у поповненні фондів бібліотеки Наукового товариства імені Шевченка: подано персональний склад жертводавців, кількісні дані надісланої літератури, приклади окремих виявлених видань.