Наукова, літературна та громадська діяльність Анни-Галі Горбач (за матеріалами листування з особистого архіву Горбачів відділу рукописів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника) - Сус, Ірина (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2015)
Здійснено огляд листування А.-Г. Горбач з українськими вченими, письменниками, політв’язнями, державними, громадськими, церковними діячами 1960–2000-х рр. з особистого архіву Горбачів, що зберігається у відділі рукописів ЛННБ України ім. В. Стефаника.