Афіші аматорських драматичних гуртків Галичини другої половини ХІХ — початку ХХ ст. (із фондів Інституту досліджень бібліотечних мистецьких ресурсів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника) - Романюк, Світлана (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2015)
Вперше здійснено кількісний аналіз афіш аматорських драматичних гуртків Галичини другої половини ХІХ — початку ХХ ст., зосереджено увагу на їхнє інформаційне наповнення та поліграфічне виконання.