Творчість Петра Холодного-старшого в світлі художньої критики Миколи Голубця - Стефанишин, Тарас (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2015)
Подано хронологію та основні положення мистецтвознавчих публікацій М. Голубця, присвячених творчості П. Холодного-старшого. Відзначено співпрацю П. Холодного й М. Голубця, а також їх важливу консолідуючу роль та організаційну діяльність у мистецькому процесі Львова 1920-х рр.