Повний ілюстрований «Кобзарь» у редакції В. Сімовича і видання «Кобзаря» 1920-х років - Дубова, Тетяна (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2014)
Досліджено історію та особливості видання Повного ілюстрованого «Кобзаря» редакції В. Сімовича. Основну увагу звернено на коментарі В. Сімовича. Подано критичні зауваження тогочасних шевченкознавців.