Проблеми національного книговидання у сучасний період - Скленар, Ігор (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2014)
Розглянуто систему видавничої справи в незалежній Україні з допомогою статистики та тематичного діапазону видань. Проаналізовано законодавчі, економічні та культурологічні проблеми національного книговидання на сучасному етапі.