«Працюємо не для особистих користей, а для вічних інтересів нашої України»: діяльність українських громадських організацій у Німеччині у роки Другої світової війни - Кулеша, Надія (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2014)
Розглянуто умови формування, функціонування та результати діяльності громадських товариств української еміграції у Третьому Райху в роки Другої світової війни.