Контрольно-пропускна система Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника як інструмент багатофункціонального автоматизованого моніторингу відвідуваності бібліотеки - Бутитер, Олександр; Коник, Богдан; Паславський, Тарас (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2014)
Представлено програмну розробку співробітників наукового відділу автоматизованої обробки інформації та інноваційних бібліотечних технологій ЛННБ України ім. В. Стефаника, яка забезпечує контроль та облік відвідуваності користувачів бібліотеки. Розглянуто базові параметри модуля статистики контрольно-пропускної системи та його основні можливості для отримання різнопланових статистичних вибірок.