Афіші аматорських драматичних гуртків української еміграції в Канаді початку XX ст. (із фондів Інституту досліджень бібліотечних мистецьких ресурсів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника - Романюк, Світлана (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2014)
Вперше здійснено кількісний аналіз афіш аматорських драматичних колективів української діаспори Канади початку ХХ ст., зосереджено увагу на їхнє інформаційне наповнення та поліграфічне виконання.