Світлини храмів Львівської Архідієцезії римо-католицької церкви у збірці архієпископа Болеслава Твардовського - Красник, Уляна (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2014)
Досліджено колекцію фотонегативів із зображеннями каплиць і костелів Львівської Архідієцезії початку ХХ ст., укладену Ювілейним комітетом з нагоди святкування 50-річчя капеланства львівського архієпископа Болеслава Твардовського. Проаналізовано тематичні складові колекції, введено в науковий обіг невідомі фотодокументи.