Український легальний видавничий рух Центрально-Східної Європи, 1939–1945: джерелознавчий аспект - Головата, Лариса (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2013)
Охарактеризовано джерельну базу, що лягла в основу дослідження проблематики українського легального видавничого руху в роки Другої світової війни: його масштабів, якісного наповнення, умов існування, інституційної історії видавництв, внеску головних учасників.