Періодичні видання 1885–1889 рр. як джерело дослідження археологічно-бібліографічної виставки Ставропігійського інституту у Львові (1888–1889) - Горда-Цибко , Ольга (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2013)
Проаналізовано публікації в українських та іноземних періодичних виданнях про різноманітні аспекти Археологічно-бібліографічної виставки Ставропігійського Інституту у Львові 1888–1889 рр. Підкреслено, що результатом проведення виставки, окрім відкриття першого українського музею в Західній Україні, стала активізація мистецтвознавчої науки, зокрема залучення до неї українських учених, основні праці яких опубліковано саме на сторінках досліджуваних періодичних видань.