Картографічна спадщина Ніколя Сансона (1600–1667) та його спадкоємців у фонді кабінету картографії Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника - Падюка, Неоніла (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2013)
Досліджено картографічну спадщину засновника французької картографічної школи Ніколя Сансона (1600–1667) та його спадкоємців, що зберігається у фонді кабінету картографії Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника. Проаналізовано картографічні документи за часом видання, територіальним охопленням і збірками зберігання. Виявлено карти із зображенням українських земель, укладено науковий опис п’яти з них.