Видавничі зв’язки Зенона Кузелі з установами і громадськими організаціями (1900–1939) - Хміль, Ольга (Записки Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, 2013)
На основі архівних матеріалів Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, Центрального державного історичного архіву України у Львові та окремих друкованих видань у хронологічній послідовності (1900–1939) висвітлено видавничі зв’язки бібліографа, етнографа, видавця Зенона Кузелі з установами і громадськими організаціями світу.